Liikerakentaminen

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/insin165/public_html/includes/menu.inc).

Yli 20 vuoden kokemus liike- ja toimitilojen rakentajana. Näiden vuosien aikana on palveltu monenlaisia kaupan keskusliikkeitä, liikeketjuja, ulkomaisia sijoitusyhtiöitä ja julkisen sektorin toimijoita. Vankka kokemuksemme julkisalan rakentamisesta on mahdollistanut lukuisat pitkäikäiset kumppanuudet. Keskeiset vahvuutemme julkisissa hankkeissa ovat hankinta- ja päätöksentekomenettelyiden tuntemus sekä välttämätön riippumattomuus asiakkaiden edunvalvontatehtävissä.

Yritys toteuttaa kaiken kokoisia kohteita aina yksittäisistä tehtävistä kokonaisen kauppakeskuksen muutostöihin saakka.  Yrityksellä on resurssit kokonaisvaltaiseen palveluun, sekä laaja-alainen kokemus hankkeiden toteuttamisesta.

Liikerakentamisen projekteissa kaupan ja yritysten kohteisiin Rakennustoimisto Insinöörilinja Oy on osaava ja kokenut pääurakoitsija ja kumppani. Tunnemme myös asiakkaiden muuttuvat toimitilatarpeet ja teknologian kehityksen liikerakentamiselle asettamat vaatimukset.